Scroll Top
Alba Iulia, str. Tudor Vladimirescu nr. 63
Our Clinic

Serviciile noastre nu se adreseaza doar doritorilor de relaxare, ci vom pune accentul pe derularea kinetoterapiei, care este la granita medicinii, acest tip de serviciu fiind de o importanta vitala pentru toti cei care sufera in urma unor afectiuni, interventii chirurgicale, accidente, epuizare fizica, antrenamentelor excesive (cantonamente sportivi), imperativ necesare pentru recuperarea si refacerea sanatatii.

In cadrul aplicatiei puteti vizualiza continut video cu programele noastre de recuperare si cu echipamentele din sala noastra localizata in Alba Iulia. Sesiunile de recuperare si refacere propuse de noi, pot reduce sau elimina durerea si procesul inflamator, ajutand corpul sa-si redobandeasca forta musculara.

Kinetoterapia imbunatateste mobilitatea, creste masa musculara, are rol in redobandirea echilibrului, creste rezistenta la efort, corecteaza postura si aliniamentul corpului, recupereaza forta musculaturii afectete, ajuta la recuperarea dupa un accident vascular cerebral sau un atac de cord. Putini oameni stiu ca poate trata si deficiente nutritionale, tulburari nervoase, imbunatateste abilitatile de invatare si reeducare respiratorie. Pe masură ce menţin acest program, practicanţii lui realizează că beneficiile obţinute sunt mai numeroase decat se aşteptau.

CU CE VA PUTEM AJUTA?
NE PASA DE PACIENTII NOSTRII!
Pregatirea organismului pentru efort
Organismul uman, înaintea fiecărui efort pe care îl depune în cadrul lecțiilor de educație fizică, trebuie pregătit, în scopul ridicării nivelului funcțional al aparatului cardio-vasacular, respirator etc.
Tonifiere musculara
Tonifierea reprezintă atingerea echilibrului perfect de masă musculară și grăsime corporală. Acest lucru va oferi acel aspect plăcut, de mușchi bine definiți pe un corp care nu este prea mare.
Kinoterapie
Imbunatateste mobilitatea, creste masa musculara, creste rezistenta la efort, corecteaza postura si aliniamentul corpului, benefica la recuperarea dupa un accident vascular cerebral sau un atac de cord.
INTERIORUL SEDIULUI FIT RECOVERY 11